Proefles


Bedankt voor het plannen van een proefles bij BeatZone!

We zien je graag op de gekozen datum voor je eerste les! Het is fijn als je 5 minuutjes voor aanvang van de les aanwezig kunt zijn. Zorg dat je schone binnenschoenen meeneemt die je in de studio aantrekt en dat je makkelijk zittende kleding aan hebt (denk aan legging/joggingbroek en shirt/sweater). Als je nog geen dans- of sportoutfit hebt, kies dan makkelijk zittende kleding, waarin je je vrij kunt bewegen :)

Is de proefles bevallen en wil je je inschrijven? Dan kan dit online via het inschrijfformulier.

Mochten wij nog vragen hebben, dan zullen we contact opnemen op het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres. Als je zelf vragen hebt, dan kun je ons altijd bellen of mailen!! We wensen je alvast veel plezier!


Vul onderstaand formulier in om zelf een proefles te plannen. Liever een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!
LET OP: Vul als ouder de naam van je kind in (niet van jezelf ;)


1
Kies je geboortedatum
Selecteer hieronder je geboortedatum, zodat we passende activiteiten kunnen aanbieden. Klik eerst op het jaartal en selecteer je geboortejaar uit de lijst, klik vervolgens op de maand en selecteer je geboortemaand uit de lijst en klik tenslotte op je geboortedag in de kalender.
Let op: vul de geboortedatum in van degene die de proefles komt doen!
Dit is een verplicht veld

2
Kies een activiteit
Selecteer hieronder de les waarvoor je een proefles wilt plannen.

3
Kies de datum van je proefles
Klik op de datum van je keuze. Je kunt maximaal 13 weken in de toekomst een proefles plannen.

4
Vul je gegevens in
Vul onderstaande persoonsgegevens in. Let op: vul de naam in van degene die de proefles komt doen!

Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld Hoe kunnen we contact met je opnemen? Voer je telefoonnummer in zonder spaties of streepjes Geef een geldig e-mailadres op

5
Verstuur je proefles!

Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld